Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van straatroof

Laatst gewijzigd op:

Castricum - Dinsdag rond 01.15 uur vond een straatroof plaats op de Uitgeesterweg, waarbij een 23-jarige man uit Castricum mishandeld is. De politie is op zoek naar de twee daders die op een snorfiets vertrokken.

Het slachtoffer fietste rond 01.15 uur op de Uitgeesterweg waar een snorfiets met twee personen hem tegemoet kwam. De passagier schopte de 23-jarige Castricummer tijdens het passeren van zijn fiets. De passagier bedreigde het slachtoffer, nam hem spullen af en reed vervolgens met bestuurder weg vermoedelijk in de richting van Castricum centrum.

 

Het slachtoffer werd gesommeerd om tijdens de roof naar de grond te kijken, daardoor is het signamelement summier. De snorfiets heeft voorop een windscherm en is mogelijk van het merk Vespa of Piaggo. De passagier is ongeveer 1,80 meter lang en droeg een capuchon. Van de bestuurder is geen signalement bekend.

 

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met de straatroof te maken heeft? Misschien heeft u relevante camerabeelden van of rond de Uitgeesterweg, de plek waar de straatroof plaatsvond. Deel u informatie via het tipformulier of bel via 0900-8844.

 

2021165577