Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Schietincident Diergaardesingel, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Dinsdagmiddag rond 16.30 uur kreeg de politie melding van een schietincident aan de Diergaardesingel in Rotterdam. Er zijn geen gewonden gevallen. Hierbij zou een woning zijn geraakt. De politie doet onderzoek naar het incident en is hard op zoek naar de mogelijke schutter.

Foto: Nieuws op Beeld 

De mogelijke schutter zou een  man zijn van ongeveer 1.75 meter lang met een donker getinte huidskleur. Op het moment van het incident droeg hij zwarte kleding en een zwarte pet.  

Is u dinsdagmiddag op of in de buurt van de Diergaardesingel iets opgevallen, heeft u meer informatie of camerabeelden? Laat het de politie weten!

Tipgeldregeling 
Als reactie op de vele schietpartijen in de openbare ruimte en om te voorkomen dat er slachtoffers vallen, heeft de hoofdofficier van justitie in Rotterdam eerder al een beloning uitgeloofd voor tips die leiden tot het vinden van vuurwapens. 

Wie weet heeft van het bezit van een vuurwapen kan hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind  is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal €750,00 beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt. 

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070