Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vuurwapen gevonden naar aanleiding van ANPR hit

Gepubliceerd op:

Rotterdam - De politie vond in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 augustus bij een zoeking in een woning in de Dortsmondstraat in Rotterdam een vuurwapen en munitie.

De zoeking vond plaats naar aanleiding van een ANPR-hit op de Sluisjesdijk. De politiemensen hielden het voertuig staande met daarin een 19-jarige bestuurder. Naar aanleiding van aanwijzingen in het voertuig werd een zoeking gedaan in zijn woning aan de Dortsmundstraat. Het vuurwapen is in beslag genomen. De verdachte is aangehouden. 

Beloning voor tip vuurwapen

Weet u dat iemand in bezit is van een vuurwapen? U kunt hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind  is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal 750,- euro beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt. Heeft u informatie over een vuurwapen dan kunt u bellen met het daarvoor speciale nummer: 06-33236432