Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na poging overval tankstation

Laatst gewijzigd op:

Zaandam - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een poging overval plaatsgevonden bij een tankstation op de Thorbeckeweg in Zaandam. De verdachte ging ervandoor in de richting van de Vlinderbrug/ Poelenburg. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien, beelden of andere informatie? Neem contact op via telefoonnummer 0900-8844, bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem), of stuur uw tips/beeldmateriaal via het tipformulier.

Zaterdagochtend rond 03:35 uur kwam een man het tankstation binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een steekwapen en vroeg om geld. Toen hier niet direct gehoor aan werd gegeven vertrok de verdachte zonder buit. Hij droeg donkere kleding en liep in oostelijke richting. Mogelijk ging hij over de Vlinderbrug naar de wijk Poelenburg. De politie werd gealarmeerd en heeft in de omgeving gezocht, maar de verdachte is niet meer aangetroffen.

Er is een onderzoek ingesteld naar de poging overval en de recherche roept getuigen op om zich bij de politie te melden. Ook als u een camera in de omgeving van het tankstation of in de buurt bij de Vlinderbrug in de wijk Poelenburg heeft en mogelijk in het bezit bent van beeldmateriaal van de verdachte voor of na het incident, vragen wij u contact op te nemen. Dit kan ook direct online via het tipformulier.

2021168679