Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drugsdealer betrapt door agenten

Gepubliceerd op:

Hoogerheide - Een 21-jarige Groninger is vrijdagavond 13 augustus aan de Sondermanlaan aangehouden. De man had verschillende soorten drugs in zijn auto liggen, vermoedelijk bedoeld om te verkopen.

stockfoto aanhouding

Agenten controleerden de man omdat ze een melding hadden doorgekregen dat de verdachte, al meerdere malen door de wijk was gereden. Bij controle gedroeg de man zich zenuwachtig en viel het een van dienders op dat hij mogelijk iets probeerde te verstoppen. Toen de man zijn identiteitsbewijs uit zijn tas pakte vermoedde een van agenten dat hij drugs in de tas zag zitten. De tas werd geopend en er kwamen inderdaad verschillende zakjes en zogenaamde ponypacks met vermoedelijk cocaïne tevoorschijn. Hierop is de man aangehouden

 

Doorzoeken auto

De auto van de man werd doorzocht. Hier kwamen verschillende zakjes met drugs, cocaïne en hasj/hennep, tevoorschijn. Ook bleek er een flinke som contant geld in de auto te liggen. De verdachte bleek nog een sleutel van een tweede auto bij zich te hebben. Deze stond vlakbij geparkeerd en is ook doorzocht. Hier werd niets aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt verdacht van het handelen in drugs. De drugs en de auto zijn in beslag genomen. De auto is in opdracht van de officier van justitie verbeurd verklaard.