Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee verdachten aangehouden voor joyriding

Gepubliceerd op:

Oosterhout - Twee Oosterhoutse jongens (16 en 17 jaar) zijn afgelopen nacht omstreeks 02.15 uur op de Vondellaan aangehouden ter zake joyriding. De 17-jarige jongen die achter het stuur zat, heeft geen rijbewijs. Hij had de auto zonder toestemming van zijn vader meegenomen. Hij had ook nog 91 pakketjes met harddrugs bij zich.

Politieagent met portofoon

Agenten gaven vannacht, de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 augustus 2021,omstreeks 02.10  uur een stopteken aan een auto met daarin twee inzittenden. De bestuurder, een 17 jarige jongen, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij had de auto zonder toestemming van zijn vader meegenomen.

Drugs
Bij de bestuurder zijn in zijn (onder)broek vier sealbags aangetroffen met in totaal 91 ponypacks en gripzakjes met cocaïne en cristal meth. De bijrijder had 140 euro aan contant geld, een gedraaide joint en een kleine hoeveelheid hasj bij zich. Hij is eerder in verband gebracht met mogelijke dealpraktijken. Beide verdachten werden ingesloten, hun ouders zijn daarover geïnformeerd.