Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dode man aangetroffen in woning. Twee mannen aangehouden

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Donderdagmorgen troffen agenten twee ruziënde mannen op een galerij in de Jan Ligthartstraat. In een woning vonden ze een overleden man die vermoedelijk door een misdrijf om het leven was gekomen. De mannen op de galerij, twee mannen van 28 en 32 jaar zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Jan Ligthartstraat

Even voor 04:00 uur werd de ruzie gemeld. Toegesnelde agenten haalden het betrokken tweetal uit elkaar en hielden hen aan. Eén van hen is met lichte verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. De identiteit van de overleden man is nog niet bekend. Dat wordt onderzocht, evenals de omstandigheden rond zijn overlijden en wat aan de ruzie tussen de aangehouden verdachten voorafging.

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen wordt onder andere met omwonenden gesproken en worden camerabeelden bekeken. Heeft u informatie? Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Gebruik dan onderstaande button om uw tip door te geven of bel 0900-8844. Ook eventuele camerabeelden zijn welkom. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl