Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep aanrijding Haarlemmerweg

Op zondag 1 augustus 2021 vond even voor 16 uur een verkeersongeval plaats waarbij meerdere auto’s schade opliepen. Bovendien moesten twee bestuurders met letsel worden overgebracht naar het ziekenhuis, waarvan één ernstig. Het Opsporing Team Verkeer onderzoekt de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen en/of beeldmateriaal.

De recherche is op zoek naar getuigen

Het onderzoeksteam houdt, op basis van het voorlopig onderzoek, rekening met het feit dat er mogelijk een auto de plaats ongeval heeft verlaten. De politie wil graag met de bestuurder van dit voertuig spreken.

Om helderheid te krijgen over de toedracht van het ongeval is de politie dringend op zoek naar getuigen die zondagmiddag tussen 15.45 en 16.15 uur reden op de N200 en iets hebben meegekregen van de aanloop naar het ongeval of wellicht een auto kort na het ongeluk hebben zien wegrijden. Vermoedelijk reden de betrokken voertuigen vanaf knooppunt Rottepolderplein over de N200 Haarlemmerweg richting Amsterdam. Ook automobilisten in het bezit van een dashcam worden nadrukkelijk gevraagd hun beeldmateriaal te bekijken en het beeldmateriaal te uploaden naar de politie via onderstaand tipformulier. Heeft u informatie voor de politie? Bel dan 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Y kunt ook onderstaand tipformulier invullen.