Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep Man gestoken op Fleerde

Laatst gewijzigd op:

Amsterdam Zuidoost - De politie doet onderzoek naar een steekincident op Fleerde in Amsterdam Zuidoost in de nacht van donderdag 19 augustus op vrijdag 20 augustus 2021. Daar werd tussen 3.30 en 3.45 uur een 19-jarige man gestoken, mogelijk na een straatroof. De verdachte zou vervolgens vanaf de Fleerde richting de Gooiseweg zijn gerend.

De recherche is op zoek naar getuigen

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd om daar te worden behandeld aan zijn verwondingen. Met hem gaat het inmiddels naar omstandigheden goed. In de omgeving werd een 20-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

De recherche is dringend op zoek naar mensen die mogelijk iets van de straatroof en/of het steekincident hebben waargenomen, dan wel andere informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Bijvoorbeeld over de aanleiding, toedracht en/of betrokkenen.  

Heeft u informatie of mogelijk beeldmateriaal voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. U kunt ook uw informatie anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.