Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Steekincident ligt mogelijk in relatiesfeer

Laatst gewijzigd op:

Oud Gastel - Twee vrouwen raakten zondagavond 22 augustus 2021 rond 21u00 in de Koopmansstraat gewond. Het ligt vermoedelijk in de relatiesfeer. De toedracht is onbekend.

archieffoto politieuniform

De politie ontving zondagavond rond 21u00 een melding dat een vrouw gestoken zou zijn. Agenten troffen een vrouw met snijwonden. De 31-jarige vrouw uit Oud Gastel kreeg medische zorg in een ziekenhuis. Agenten troffen ook een 50-jarige vrouw uit Halsteren gewond aan. Zij is vermoedelijk geslagen en kreeg ook medische zorg in een ziekenhuis. Het ligt mogelijk in de relatiesfeer. Rond 02u30 kreeg de politie een melding dat het weer onrustig was. Agenten namen polshoogte, maar troffen niets verdachts aan. De recherche doet onderzoek naar de toedracht.

(26 augustus 2021) Naar aanleiding van dit incident zijn twee verdachten, een man van 52 en een vrouw van 31, aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld en worden vrijdag voor de rechter-commissaris geleid. Die bepaalt vervolgens of de verdachten langer vast moeten blijven zitten. De toedracht met betrekking tot dit incident is nog niet duidelijk en wordt nog onderzocht door de recherche.