Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen steekincident Leidschendam gezocht

Laatst gewijzigd op:

Leidschendam - Een 17-jarige jongen uit Leidschendam raakte vrijdagavond 16 juli gewond bij een steekincident op de Graaf Willem de Rijkelaan. De politie is nog op zoek naar de verdachte en zoekt getuigen die mogelijk meer weten van dit incident.

geweld, vechten, slaan, mishandelen, mishandeling, Foto: Korpsmedia politie / istock

Rond 21.15 uur fietste een onbekende vrouw op de Graaf Willem de Rijkelaan in de richting van de Prins Johan Willem Frisolaan toen zij door drie jongens, die daar op een bankje zaten bij de keerlus van de tram, beledigend werd aangesproken. De vrouw ging er direct vandoor en kwam niet veel later terug met haar vriend om verhaal te halen. Haar vriend pakte uit zijn tas een mes en liep dreigend op de drie jongens af. Twee van hen konden snel weglopen, maar de 17-jarige Leidschendammer wist niet op tijd te ontkomen en werd enkele keren gestoken. De verdachte en zijn vriendin vluchtten vervolgens op hun fiets. Het slachtoffer is voor zijn verwondingen aan hand en pols naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte direct een onderzoek maar die leidde nog niet tot de aanhouding van de verdachte.

Signalement verdachte
Getinte man van 18 a 20 jaar oud met een baardje.
Droeg een zwarte broek en zwarte pet en had een blauw tasje om.

Signalement vrouw
Tussen de 18 en 21 jaar oud, blank, fors postuur en circa 1.65 meter lang.
Had zwart stijl haar en droeg een bril en een zwarte jas en broek.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die op vrijdag 16 juli rond 21.30 uur iets gezien of gehoord hebben op de Graaf Willem de Rijkelaan. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of M 0800-7000.