Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Geen gewonden bij aanrijding auto-vrachtwagen

Gepubliceerd op:

Goes - Maandagochtend rond 09.15 uur meldden weggebruikers een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto bij het oprijden van de Deltaweg (N256) in de richting van Wilhelminadorp.

Bij het oprijden van die weg gaan twee rijstroken over in één. De weggebruikers die op de linkerrijstrook rijden moeten naar rechts. De personenauto bleef echter op de linkerstrook rijden. De auto botste vervolgens tegen een vluchtheuvel en daarna tegen de linkerkant van de vrachtwagen. Daarna kwam de auto in botsing met een lantaarnpaal die afbrak en over de weg viel.

Omdat er sprake was van een mogelijke beknelling kwamen hulpdiensten snel ter plekke. Gelukkig konden alle vier de inzittenden van de auto die zonder verwondingen verlaten. Zowel de personenauto as de vrachtwagen raakten beschadigd. De personenauto moest worden weggesleept door een takelbedrijf omdat deze niet meer kon rijden.

Tegen de bestuurder van de personenauto, een 42-jarige man uit Oudenbosch, wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het veroorzaken van gevaar of hinder voor overige weggebruikers.