Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van explosie bij woning in Papendrecht

Laatst gewijzigd op:

Papendrecht - Bij een woning aan de Elzenzoom in Papendrecht heeft in de vroege ochtend van 31 juli een explosie plaatsgevonden. De politie doet onderzoek naar de toedracht en zoekt getuigen en camerabeelden.

logo vest

Stockfoto politie


Bewoners van de Elzenzoom werden op 31 juli rond 3.50 in de ochtend opgeschrikt door een harde knal. De brandweer en politie arriveerden snel ter plaatse. Er is niemand gewond geraakt. Er is alleen materiele schade aan de woning.

Maatregelen
In overleg met politie en de gemeente zijn zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen om de veiligheid in de buurt zoveel mogelijk te garanderen.
Waarnemend burgemeester Annemiek Jetten hoopt dat de rust snel terug keert in de buurt: "Het is verschrikkelijk angstig om zoiets van dichtbij mee te maken. Ik begrijp de ongerustheid en leef mee met de getroffen buurt. De politie neemt de zaak hoog op. Als mensen zich onveilig voelen, kunnen zij contact opnemen met de wijkagent."

Tips?
Heeft u iets gezien? Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Middels het tipformulier kunt u ook rechtstreeks beeldmateriaal uploaden en sturen naar de recherche. Wilt u liever anoniem blijven? Deel uw informatie dan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.