Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van woningoverval aan de Seizoensweg

Zondagavond, rond 20.50 uur, weten (nog) onbekende mannen een woning te overvallen aan de Seizoensweg in Enschede. De (nog) onbekende mannen weten de woning binnen te dringen en de bewoners te overmeesteren. Er is nog niet duidelijk wat er is buitgemaakt. De politie is een onderzoek gestart naar deze woningoverval. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen van deze woningoverval.

afbeelding ter illustratie

Onderzoek gestart 


Rond 20.50 stuitten agenten tijdens hun surveillanceronde op een verdachte situatie vlakbij de woning. De agenten zien een deur openstaan en betreden de woning om te kijken wat er aan de hand is. Al snel blijkt dat er zojuist een woningoverval is gepleegd. De slachtoffers bevonden zich op dat moment nog in de woning. Er werden meerdere agenten opgeroepen om te helpen uit kijken naar de verdachten. De politie is op zoek naar meerdere mannen, gekleed in donkerkleurige kleding. Er is nog geen duidelijkheid over de manier waarop de verdachten de woning zijn binnengedrongen of over hun vluchtroute.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van deze woningoverval. Agenten doen in de omgeving buurtonderzoek, bekijken of er camerabeelden beschikbaar zijn en roepen getuigen op om zich te melden. Tips zijn van harte welkom!

Heeft u nog informatie?

Het onderzoek is in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die iets gezien en/of hebben gehoord op zondagavond 12 december. We hebben de volgende vragen:

  • Heeft u op die bewuste zondagavond, 12 december tussen 19.00- 23. 00 uur iets verdachts gezien en/of gehoord in de Seizoensweg of in de omgeving?
  • Was u rond het tijdstip van de overval, rond 20.50 uur, in de buurt of heeft u personen gezien die zich verdacht gedroegen?
  • Heeft u iets anders gezien dat verdacht was?
  • Ook zijn we op zoek naar mensen die in het bezit zijn van camerabeelden en/of dashcambeelden.

Informatie kunt u doorgeven aan de politie via 0900-8844 of geef uw tips door via onderstaand tipformulier. Deelt u liever anoniem uw informatie? Dat kan via M, MeldMisdaadAnoniem, via 0800- 7000.

2021579199 ^SvD