Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Winkel Vierambachtsstraat beschoten; politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Vrijdagmorgen is een winkelpand op de Vierambachtsstraat beschoten. De politie onderzoekt de toedracht en spreekt graag met getuigen.

schade winkel Vierambachtsstraat

foto politie

Even na 02:00 uur werden schoten gehoord. Agenten vonden hulzen op straat en zetten de omgeving af voor sporenonderzoek. Niemand raakte gewond, de ruit van de winkel raakte beschadigd. Onderzoek in de omgeving heeft nog niet tot aanhouding van een verdachte geleid.

Tweede schietincident
Het is het tweede schietincident in een week. In de vroege woensdagochtend werd een restaurant beschoten op de Westblaak. Ook daar enkel schade aan de gevel, er vielen geen gewonden. Meerdere rechercheurs onderzoeken de schietincidenten. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de beelden van permanent aanwezig cameratoezicht.

Informatie
Heeft u vannacht iets gezien of gehoord op of rondom de Vierambachtsstraat? Heeft u informatie of camerabeelden? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of meld anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u een tip achterlaten in onderstaand tipformulier.