Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van geweldsincident nabij NS-station Haarlem

Gepubliceerd op:

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat vrijdagavond rond 22.30 uur plaatsvond in het tunneltje op de Kruisweg nabij het NS-Station. Een jonge vrouw werd hier belaagd door een onbekende man en twee vrouwen schoten de jonge vrouw te hulp. De politie komt heel graag in contact met deze twee behulpzame vrouwen of met overige mensen die mogelijk getuige zijn geweest.

Vrijdagavond 17 december rond 22.30 uur liep een 17-jarige jonge vrouw door het tunneltje op de Kruisweg bij het NS-station, toen een man haar vanuit het niets aanviel.

Twee vrouwen die dit zagen gebeuren, schoten de jonge vrouw te hulp, waarna de man zich uit de voeten maakte in de richting van de Schotersingel. De twee vrouwen waren zeer behulpzaam en bekommerden zich om het 17-jarige slachtoffer.

Onderzoek ingesteld
De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar deze man.  Van hem is het volgende signalement bekend:
- Blanke huidskleur
- Lengte ongeveer 180m lang
- Slank postuur
- Ongeveer 50 jaar oud
- Kaal
- De man had een snor
- Hij droeg vrijdagavond een rode gewatteerde jas.

Vragen aan het publiek
* Bent u een van deze behulpzame vrouwen?
* Bent u mogelijk ook getuige geweest van bovenvermeld incident afgelopen vrijdagavond in het tunneltje bij de Kruisweg?
* Heeft u informatie over deze man of over het incident?

Neemt u dan a.u.b. contact op met de politie via tel.nr. 0900-8844, of via onderstaand tipformulier. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2021261648 bij.

Alvast hartelijk dank!

 

2021261648