Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie aanhoudingen na vechtpartij winkelcentrum

Gepubliceerd op:

Delft - Bij een vechtpartij op vrijdag 3 december in een winkelcentrum aan de Troelstralaan is een 15-jarige jongen gewond geraakt. Er zijn drie verdachten, waaronder het slachtoffer, aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, slogan, waakzaam, dienstbaar, logo, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Rond 15.00 uur kwam de melding binnen dat in een winkelcentrum een groep van mogelijk vier jongens met elkaar aan het vechten was. Toen agenten in het winkelcentrum aankwamen was de groep al vertrokken. Na een korte zoekactie werden drie mannen op de Zuidwal gesignaleerd en werden zij aangehouden. Het gaat om drie Hagenaars in de leeftijd van 18, 17 en 15 jaar. Bij de aanhouding van de 15-jarige verdachte bleek dat hij tijdens de vechtpartij gewond was geraakt aan zijn hand door een scherp voorwerp. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gestuurd. Naar ieders betrokkenheid en een eventuele vierde verdachte wordt door de recherche onderzoek gedaan.

Getuigenoproep
Er zijn al diverse getuigen gesproken maar mocht u nog niet met de politie hebben gesproken en meer weten over dit incident, neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.