Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Arrestant wordt onwel

Gepubliceerd op:

Den Haag - Bij een bouwmarkt aan de Singel vond woensdagmiddag 8 december rond 14:00 uur een winkeldiefstal plaats. Beveiligers zagen dat een man met goederen de bouwmarkt verliet, zonder deze af te rekenen. Twee winkelmedewerkers en een agent in vrije tijd hielden de verdachte, een 38-jarige man zonder vaste woonplaats, aan de Rijswijkse Waterweg aan. Bij zijn aanhouding verzette de verdachte zich. Toen agenten met de verdachte onderweg waren naar een politiebureau, werd hij onwel. Hierop is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, voorkant, motorkap, close-up, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Kort nadat de politie de arrestant in een opvallend surveillancevoertuig vervoerde naar het politiebureau, bleek de man onwel te worden. Agenten parkeerden direct het surveillancevoertuig op de oprit van de A13 bij Delft-Noord om daar eerste hulp te verlenen, in afwachting van de ambulance. De man is behandeld en/of gecontroleerd in het ziekenhuis en hij is daar inmiddels ontslagen. Op dit moment zit de 38-jarige vast aan een politiebureau om als verdachte te worden gehoord. De bouwmarkt deed aangifte.