Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Help misdrijven oplossen, kijk Bureau Rijnmond

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Bureau Rijnmond besteedt donderdag aandacht aan zeven verschillende zaken, waaronder de rellen van 17 november in Rotterdam.

logo Bureau Rijnmond

Nadat vorige week beelden werden getoond van relschoppers heeft een aantal van hen zich gemeld en volgden aanhoudingen. Ook deze week worden beelden getoond van verdachten.

Overval
Woensdagochtend 10 november, om ongeveer 7.10 uur zag een kassamedewerkster van een tankstation aan de Groene Kruisweg uit het niets twee geheel in het zwart geklede jongens in de shop staan. De twee kwamen niet om benzine af te rekenen.

Zeden
Vorige week waren in Bureau Rijnmond geblurde beelden te zien van een man die zijn geslachtsdeel toonde aan een jong meisje. Hij heeft zich niet gemeld en daarom wordt hij morgen herkenbaar getoond.

Een andere zedenzaak is er eentje van 11 jaar geleden in Vlaardingen en Schiedam. Het feit dat Bureau Rijnmond aandacht besteedt aan deze zgn. Cold Case, houdt in dat de politie niet opgeeft.

Diverse zaken
Een fraude zaak uit Spijkenisse, een inbraak in een woning aan de Argonautenweg en een inbraak in de Texelsestraat, in Rotterdam maken de uitzending van Bureau Rijnmond compleet.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.