Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Synthetische stoffen aangetroffen in woning Laren

Gepubliceerd op:

Laren - Agenten hebben donderdagochtend 9 december 2021 synthetische stoffen gevonden in een woning in Laren. Vermoedelijk zijn deze drugsgerelateerd. Een 52-jarige bewoner wordt verdacht van betrokkenheid.

Synthetische drugs

Dit is een stockfoto

De politie kreeg verschillende meldingen van verdachte situaties in en rondom een woning in Laren. Op 9 december is actie ondernomen en deed de politie een inval op het adres. Daarbij is ongeveer 50 liter aan verschillende synthetische stoffen aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen en uit onderzoek moet blijken om wat voor stoffen het exact gaat. Vermoedelijk gaat het over synthetische drugs en grondstoffen daarvoor. De 52-jarige verdachte wordt op een later moment ontboden voor verder verhoor.

Meld, want ieder vermoeden telt
Drugscriminaliteit en ondermijning tegengaan kan de overheid niet alleen. Informatie van inwoners kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak wordt opgelost. U weet als geen ander wat er in uw straat of wijk gebeurt. Hebt u een vermoeden dat er iets niet klopt? Ziet, ruikt of hoort u vreemde, verontrustende zaken of zaken waarvan u denkt dat ze niet pluis zijn? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844. Meldt u liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. We hebben uw ogen en oren nodig!