Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen overval benzinestation gezocht

Gepubliceerd op:
Gouda

De politie doet onderzoek naar een gewapende overval, zondag 14 februari, op een benzinestation aan de Schoonhovenseweg. Bij deze overval raakte niemand gewond.

Agenten kregen rond 08.15 uur een melding van een overval. Op het moment van de overval stond een medewerker in het benzinestation. De medewerker zag een man uit de richting van de Haastrechtsebrug in de richting van het benzinestation lopen. Het viel de medewerker op dat de man tijdens het lopen een mondkapje droeg. Toen deze man het benzinestation binnenkwam bedreigde hij direct de medewerker met een vuurwapen. De overvaller pakte onder bedreiging van het vuurwapen een geldbedrag uit de kassa. Het slachtoffer zag dat de overvaller het weggenomen geld in een plastic tas deed. De overvaller rende weg in de richting van de Haastrechtsebrug. Mogelijk is de overvaller op een fiets verder gevlucht. De overvaller is een man van ongeveer 20- jaar oud, lichtblauw mondkapje, ongeveer 1.70 meter, tenger postuur, zwartkleurige jas met capuchon.

Getuigen gezocht

Het rechercheteam is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Beschikt u over camerabeelden? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0800-6070. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie kan ook worden gedeeld via het onderstaande tipformulier. 

Zo onderneemt u actie: