Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw overleden in woning, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Noordwijk - In een woning aan de Abraham van Royenstraat is op zondag 14 februari een vrouw overleden. Een 25- jarige man die in de woning aanwezig was is aangehouden als verdachte.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Rond 00.20 uur kregen agenten de melding van een steekincident. In een woning aan de Abraham van Royenstraat werd een zwaar gewonde vrouw aangetroffen. Ondanks alle medische hulp, is de vrouw helaas overleden. De aangehouden 25- jarige verdachte zit vast voor verder onderzoek. De identiteit van de overleden vrouw moet nog worden vastgesteld. Omdat duidelijk is geworden dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen doet een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie uitgebreid onderzoek.

Update 16-02-2020
Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer de 33-jarige bewoonster betreft. De verdachte wordt morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Getuigenoproep

Om een duidelijk en volledig beeld te krijgen van wat zich in en rondom de woning heeft afgespeeld, hopen we in contact te komen met getuigen die iets gehoord of gezien hebben. Kunt u ons helpen, dan gelieve contact op te nemen met de politie via 0800-6070. Mocht u liever anoniem informatie willen delen, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Een tip kan ook worden gedeeld met het onderstaande tipformulier.