Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Jongentje raakt te water, politie onderzoekt toedracht

Laatst gewijzigd op:

Sas van Gent - In een vijver aan de Beneluxstraat is woensdagmiddag een jongetje (6) te water geraakt. Hij later in het ziekenhuis overleden. De politie zoekt getuigen van het incident.

Rond 15.50 uur kregen de hulpdiensten een melding dat een kindje onder water was verdwenen. Ze gingen met spoed ter plaatse. De brandweer vond het jongetje en bracht deze naar de kant. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffertje. Het 6-jarige jongentje uit Sas van Gent werd met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht, waar hij in zorgwekkende toestand is opgenomen en later is overleden.

Ouders

Vermoedelijk is sprake van een triest ongeluk. Een familie-agent van de politie houdt contact met de ouders van het slachtoffertje. De school en de gemeente hebben ook samen aandacht voor de communicatie naar de ouders.

Weet u meer over het ongeluk?

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. Hebt u meer informatie? Bel dan 0900 8844 of app het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021049505.