Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep schietincident Cruquiusweg

Gepubliceerd op:

Amsterdam - De politie zoekt getuigen van een schietincident op de Cruquiusweg van afgelopen zaterdagavond 6 februari 2021. Meerdere verdachten hebben een 21-jarige man aangevallen waarna zij er met de auto van het slachtoffer vandoor zijn gegaan.

Even voor 19:00 uur bevindt het slachtoffer zich in zijn auto op de Cruquiusweg als een groepje mannen hem uit de auto trekken en hem mishandelen. Er worden tevens meerdere schoten gelost maar het slachtoffer wordt niet geraakt. Dan gaan de daders ervandoor in zijn auto. Als de politie arriveert doorzoeken zij de omgeving. Enige tijd later vindt de politie de auto van het slachtoffer op de Delistraat in Amsterdam-Oost.

Iets gezien?

De recherche is dringend op zoek naar getuigen. Wellicht zijn er mensen die de verdachten in de omgeving van de Delistraat hebben gezien of andere nuttige informatie hebben voor het onderzoeksteam. Weet u meer over deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik onderstaand tipformulier.