Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte steekincident aangehouden

Gepubliceerd op:

Eindhoven - De politie arresteerde maandagmiddag kort na een mogelijk steekincident aan de Eindhovenseweg een verdachte. Het slachtoffer was op dat moment al behandeld door ambulancepersoneel.

Rond 15.50 uur kwam bij de politie een melding binnen van een steekincident aan de Eindhovenseweg. Bij een ruzie zou daar een man met een scherp voorwerp zijn gestoken.

Aan hoofd behandeld

Enkele minuten later waren de collega’s ter plaatse en op de parkeerplaats van een daar gevestigd bedrijf troffen ze een gewonde man aan. Hij had diverse wonden aan zijn hoofd. Daarop kwam een ambulance ter plaatse. Zij hebben het 25-jarige slachtoffer uit Eindhoven behandeld. Hoewel hij diverse wonden aan zijn hoofd had, hoefde deze niet naar het ziekenhuis.

Onderzoek opgestart

Door de politie was inmiddels een onderzoek opgestart. Daaruit bleek al snel dat het slachtoffer ruzie had gehad met een bekende van hem op de parkeerplaats. Deze ruzie was uit de hand gelopen waarbij het slachtoffer zou zijn gestoken met een scherp voorwerp. De verdachte was daarna gewoon aan het werk gegaan. Door goede samenwerking tussen politie en de werkgever van de verdachte kon deze direct worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het gaat om een man (leeftijd onbekend) uit Eindhoven.

De politie doet nog uitgebreid onderzoek om te achterhalen wat er precies op de parkeerplaats is voorgevallen.

Wat doet de politie bij opsporing?

Als ergens een strafbaar feit is gepleegd, zoals een inbraak, zoekt de politie naar sporen, bekijkt camerabeelden, hoort getuigen en slachtoffers en houdt verdachten aan.  Alles wat in een politieonderzoek gebeurt, wordt vastgelegd in een proces-verbaal. Afhankelijk van de zwaarte van het misdrijf wordt een onderzoek opgepakt door een politieteam of de recherche. Meer informatie leest u hier.