Ga naar content

Onderzoek in woning en bedrijf vermiste Ichelle

Laatste update:

Oostburg - Politie en justitie onderzoeken maandag uitgebreid de woning aan de Vaartstraat en het bedrijf aan de Burgemeester Erasmusstraat van de vermiste Ichelle van de Velde.

Forensische opsporing

Ichelle is sinds 16 december jl. vermist. De politie tast in het duister over haar vermissing. Er zijn geen aanknopingspunten. De politie houdt in het onderzoek rekening met diverse scenario's, zoals een vrijwillige verdwijning. Maar ook de mogelijkheid van een misdrijf kan de politie nog niet uitsluiten. Om deze reden wordt maandag de hele dag forensisch onderzoek gedaan in de woning en het bedrijf door specialisten van de politie en Nederlands Forensisch Instituut. Hierbij wordt ook een politiehond ingezet. Momenteel zijn nog geen onderzoeksresultaten bekend.

Politiehond

Hebt u informatie over Ichelle?

De politie kreeg tot nu toe tientallen tips over de verdwijning van Ichelle, waarvan een deel nog steeds wordt onderzocht. Hebt u nog informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070. U kunt ook een tipformulier invullen, welke is terug te vinden onderaan dit opsporingsbericht.