Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van schietincident

Gepubliceerd op:

Eindhoven - Vrijdagmiddag vond er in een woning aan de Cahorslaan in Eindhoven een schietincident plaats. Een persoon raakte hierbij gewond. We zijn op zoek naar getuigen.

Rond de klok van 13.30 uur kregen wij de melding van het schietincident. In de woning was een man in zijn bovenbeen getroffen nadat een man de woning was binnengedrongen met een vuurwapen. De schutter was in het gezelschap van nog een andere man. Na het incident vluchtten beide in een witkleurige bestelauto en een witkleurige personenauto.

Onderzoek

Vrijwel onmiddellijk is de opsporing in gang gezet. Beide verdachten waar we naar op zoek zijn, zijn rond de 35 jaar oud en licht getint. Een van hen droeg een pet. Met o.a. een politiehelikopter is naar de verdachten gezocht. Vooralsnog heeft dit nog niet geleid tot de aanhoudingen van de schutter en zijn metgezel. Het slachtoffer kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. De recherche houdt er rekening mee dat er minimaal twee of mogelijk meerdere personen bij het incident betrokken zijn.

Wie weet meer?

Het onderzoek gaat ook vandaag verder. We hebben al met diverse getuigen gesproken, maar we komen graag in contact met mensen die ons meer kunnen vertellen over dit incident. Mogelijk zijn beide auto’s voorafgaan of na het schietincident u opgevallen? Ook als u camerabeelden heeft dan horen we dat graag. Tips en beelden kunnen via bovenstaande tipformulier met ons worden gedeeld. Of neem contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem? Laat het dan weten via Meld Misdaad anoniem op 0800-7000.