Ga naar content

Overval bij Primera in Halsteren

Laatste update:

Halsteren - Bij de Primera aan de Dorpsstraat vond zaterdagmiddag 30 januari een overval plaats. De dader bedreigde de medewerkster met een mes en maakte een geldbedrag buit. De politie is een onderzoek gestart.

Politieauto met zwaailicht in de nacht

De overvaller kwam rond 16.15 uur de winkel binnen toen de medewerkster alleen was. Hij bedreigde haar direct met het mes. De geschrokken medewerkster overhandigde hem een geldbedrag, waarna hij de benen nam. Het slachtoffer sloeg vervolgens direct alarm, waarna meerdere eenheden van de politie in de omgeving naar de dader zochten. Hierbij werd ook de politiehelikopter ingezet. Helaas werd er niemand meer aangetroffen.

 

Weet u meer?

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. De dader was een man met een licht tot licht getinte huidskleur, had een fors postuur, was circa 1.75m lang en droeg een zwarte rugzak met een blauwe muts.  U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

BVH 2021026859