Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie onderzoekt zedenincident op camping

Laatst gewijzigd op:

Rheeze - Maandagmiddag 12 juli 2021 was er rond 16.00 uur een zedenincident op camping de Zandstuve aan de Grote Beltenweg in Rheeze. De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt op dit moment sporenonderzoek ter plaatse verricht. Ook wordt een bezoekersonderzoek gehouden. Het incident van vanmiddag is vergelijkbaar met het incident dat op 25 april op dezelfde locatie plaatsvond.

Politielint

Getuigenoproep: politie zoekt vooral beelden

We hopen dat er mensen zijn die maandag iets opvallends of verdachts hebben gezien op de camping of in de omgeving. Misschien viel iemand op door afwijkend gedrag? Kunt u ons helpen? Bel dan met de politie via 0900-8844. We zijn vooral op zoek naar beelden (foto’s en video’s) die maandag 12 juli zijn gemaakt op of in de omgeving van camping aan de Grote Beltenweg. Beelden uploaden en informatie met ons delen kan eenvoudig via het meldformulier onder dit bericht.

Terughoudend

We begrijpen dat dit nieuws veel vragen oproept. We moeten echter op dit moment terughoudend zijn. Dit doen we om het onderzoek niet te verstoren en vanuit zorg voor de privacy van de betrokkenen.

2021323488 FjB