Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Woningoverval Wittem in Opsporing Verzocht

Gepubliceerd op:

Wittem - In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april werd een woning aan de Rijksweg in Wittem op gewelddadige wijze overvallen. Dinsdagavond 12 juli wordt er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak besteed.

De laatste weken werd al meerdere malen een oproep gedaan aan burgers om mee te denken in het onderzoek en informatie te delen. Zo werd er al vrijgegeven dat nieuwe inzichten inmiddels hebben geleid tot het bijstelling van het tijdsventer waarin het incident heeft plaatsgevonden. Daarnaast  gaat men er in het onderzoek inmiddels vanuit dat de verdachten mogelijk niet uit de omgeving van Wittem afkomstig zouden zijn. 

De overval vond op zeer gewelddadige wijze plaats. Het 64-jarige slachtoffer deelt aanstaande dinsdag zijn indrukwekkende verhaal met de kijkers van Opsporing Verzocht. Vorige week was de crew van het televisieprogramma in Wittem om een reconstructie van dit incident te maken. 

Opsporing Verzocht is dinsdag 12 juli om 20:30 uur te zien op NPO2. Daarnaast wordt het programma woensdag 13 juli om 13:25 uur nog eens herhaald op NPO2. Kijken dus! Wellicht kunnen jouw tips of informatie van doorslaggevend belang zijn in dit onderzoek!