Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep beroving en mishandeling Rijswijkseweg

Laatst gewijzigd op:

Den Haag - Op dinsdag 13 juli 2021 is een 55-jarige man het slachtoffer geworden van een beroving op de Rijswijkseweg. De politie is op zoek naar getuigen.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, slogan, waakzaam, dienstbaar, logo, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

De beroving werd gepleegd rond 01:00 uur op de Rijswijkseweg ter hoogte van een ontharingssalon. Een onbekende man bedreigde en mishandelde het slachtoffer met een mes, nam persoonlijke eigendommen af en rende vervolgens weg richting de Laakkade.

Signalement:

- Man
- Fors postuur
- ongeveer 1.80 m
- ongeveer 30 jaar oud
- Blank
- Zwart haar
- Wit Hemd
- Mes van ongeveer 20 cm

Getuigenoproep
Heeft u informatie die kan helpen in dit onderzoek? Mogelijk heeft u iets verdachts gezien op dinsdag 1 juli rond 01:00 uur op de Rijswijkseweg wat te maken kan hebben met deze beroving? Of heeft u camerabeelden die de politie kunnen helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. U kunt hier ook eventueel beeldmateriaal uploaden. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via het tipformulier op de website van M.