Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dode man aangetroffen in auto

Laatst gewijzigd op:

Vlijmen - Wij doen onderzoek naar de dood van een man in Vlijmen. De man werd woensdagmorgen dood in een auto aangetroffen aan de Wilhelminastraat. Wij houden rekening met een misdrijf.

Het slachtoffer werd woensdagochtend rond 7.00 uur gevonden door een vrouw. Hij lag in een auto die stond geparkeerd bij een locatie voor de tijdelijke opvang van arbeidsmigranten. De vrouw alarmeerde direct de politie. Door de omstandigheden waarin het slachtoffer werd aangetroffen houden wij ernstig rekening met een misdrijf.

Onderzoek

We zijn direct een groot onderzoek opgestart. Daarbij wordt gesproken met diverse mogelijke getuigen en bekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. De collega’s van forensische opsporing doen uitgebreid sporenonderzoek in en rond de auto. In de loop van ochtend konden we op basis van ons onderzoek twee verdachten aanhouden. Het gaat om twee mannen van 24 en 32 jaar oud, beiden bewoner van de opvanglocatie. Zij zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek en zitten beiden in beperkingen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld en wordt verder onderzocht.

Getuigen

We zijn uiteraard ook op zoek naar mogelijke getuigen. Mensen die iets gezien hebben of anderszins iets weten dat met deze zaak, vragen we om contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.