Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen dodelijk ongeval gezocht

Gepubliceerd op:

Rijswijk - Team Verkeer, dat het dodelijke ongeval van vrijdag 2 juli op de Schaapweg onderzoekt, is op zoek naar getuigen van het ongeval of mensen die mogelijk de aanrijding hebben gefilmd met een dashcam.

logo vest

Vrijdag 2 juli werd omstreeks 14.30 uur een 32-jarige Rijswijkse aangereden toen zij met haar snorscooter op de Schaapweg reed. De vrouw kwam later in het ziekenhuis te overlijden aan haar verwondingen. Verkeersongevallenexperts van Team Verkeer startten direct een onderzoek. De betrokken auto en de snorscooter van het slachtoffer zijn in beslag genomen. De 34-jarige Hagenaar die de auto bestuurde, is als verdachte gehoord.

In verband met het onderzoek naar de exacte toedracht komen de verkeersongevallenexperts graag in contact met getuigen. Naast mensen die mogelijk getuigen waren van het noodlottige ongeval, is het team ook op zoek naar bestuurders die mogelijk de aanrijding of wat daaraan vooraf ging vast hebben gelegd met een dashcam. Het gaat om de route vanaf het Erasmusplein in de richting van Rijswijk. Heeft u informatie of beelden die voor het onderzoek naar de aanrijding van belang kan zijn, neem dan contact op met Team Verkeer via nummer 0900-8844.