Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man lichtgewond na schietincident Rotterdam, verdachte aangehouden

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Na een ruzie op de stoep van een café aan de Beijerlandselaan is donderdagavond even voor 23.00 uur een man beschoten. Hij raakte daarbij lichtgewond. Het slachtoffer meldde zich later bij de politie. Op zijn aanwijzen werd het vuurwapen gevonden en veiliggesteld. Een 40-jarige Rotterdammer zit vast.

Politiejas

Het was druk bij het cafe toen er waarschijnlijk een woordenwisseling ontstond tussen twee mannen. Er ontstond een worsteling en daarbij is geschoten. Verschillende getuigen belden de politie. Toen agenten aankwamen, waren slachtoffer en verdachte echter verdwenen. Pas later meldde het 54-jarige slachtoffer zich, en kon ook vertellen waar het vuurwapen lag. Dat is veiliggesteld. Het onderzoek naar de verdachte leidde een dag later tot zijn aanhouding. De man wordt verhoord.

Nog steeds geldt dat als u getuige van het incident was en nog niet verteld wat u gezien heeft of weet, uw informatie van harte welkom is. Dat geldt ook voor camera- of dashcambeelden Laat het ons weten.  Via 0900-8844 of  tip makkelijk via het formulier.