Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Geschoten bij poging woningoverval

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Gisteravond, 5 juli, rond 23.55 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Wilhelmina Geevestraat in Poortugaal. De bewoner doet open en meteen krijgt hij de schrik van zijn leven. Vier jonge mannen proberen de woning binnen te dringen waarbij één van hen een schot lost. De politie zoekt naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze overval.

Collega's op straat

De overvallers kwamen de woning niet binnen, omdat de bewoner dapper in verzet ging. Daarbij loste één van de verdachten een schot waardoor de bewoner gewond raakte. Hij werd ter controle vervoerd naar het ziekenhuis, maar gelukkig valt de verwonding mee. De overvallers renden zonder buit weg.

De vier jonge mannen hadden allemaal een capuchon op, hadden een getinte huidskleur, droegen donkere kleding en hadden allen een smal postuur. 

De politie startte meteen een onderzoek en is dringend op zoek naar deze overvallers. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u andere informatie? Of heeft u camerabeelden die mogelijk waardevol kunnen zijn voor het onderzoek? Denk daarbij ook aan dashcambeelden of van een video deurbel. Neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.