Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep: Stoeptegel van brug gegooid

Gepubliceerd op:

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag West is dringend op zoek naar getuigen die woensdagmiddag 7 juli hebben gezien dat er op de Lozerlaan een stoeptegel vanaf een voetgangers- en fietsbrug werd gegooid. De tegel ging door de voorruit van een auto en miste de bestuurster op een haar na.

Een 40-jarige Haagse reed omstreeks 14.45 uur met haar auto over de Lozerlaan in de richting van Kijkduin. Op het moment dat zij onder de ijzeren fiets- en voetgangersbrug door reed, gelegen tussen de Escamplaan en Loosduinse Hoofdstraat, vloog er met een enorme klap een stoeptegel door haar voorruit en miste de vrouw op een haar na. Zij is nagekeken door ambulancepersoneel maar is met de schrik vrijgekomen.

De districtsrecherche Den Haag West onderzoekt deze zaak en is dringend op zoek naar getuigen. Was u woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur op de Lozerlaan en heeft u in de omgeving van de fiets- en voetgangersbrug iets gezien wat met deze zaak te maken heeft? Neem dan contact op met de recherche via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan M. 0800-7000.