Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Winkeldief aangehouden

Gepubliceerd op:

Sint Willebrord - Woensdagmiddag werd een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt in Prinsenbeek. De winkeldief ging er vandoor in een auto. Medewerkers van de supermarkt meldden dit bij de politie. Zij gaven ook het kenteken door.

Politieagenten zagen de betreffende auto rijden op woensdag 7 juli omstreeks 17.15 uur in de Luienhoeksestraat in Sint Willebrord. Ze lieten de auto stoppen en controleerden de bestuurder en zijn auto. De man, een 28-jarige inwoner van Sint Willebrord, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook werd een flesje GHB in beslag genomen van hem. De man wenste niet mee te werken aan een speekseltest of een bloedproef.

Bij het zoeken in de auto vonden de agenten, naast de spullen die bij de supermarkt waren weggenomen, nog een taser. Dit betreft een verboden wapen, dus ook die werd in beslag genomen. De verdachte is aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Daar wordt hij gehoord door rechercheurs. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.