Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Op maandag rond 15.50 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op het Damplein. Een 44-jarige man uit Purmerend kreeg een klap in het gezicht. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Klap na aanrijding

Het slachtoffer reed op een fiets op het Damplein en kwam ter hoogte van het middelste bruggetje in botsing met een andere fietser. De 44-jarige man ging in gesprek met de andere fietser en kreeg van hem een klap in het gezicht. Vervolgens is de verdachte samen met een persoon weggefietst richting de Zambezilaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie onderzoekt de mishandeling.

 

Signalement

Het volgende signalement van de verdachte en zijn gezelschap is bekend:

  • Jongeman van 15 tot en met 17 jaar oud
  • Ongeveer 1,80 meter lang
  • Slank postuur
  • Halflang haar
  • Spijkerbroek, zwart t-shirt en een zwarte basebalcap.

 

De verdachte was met een tweede persoon gedurende het incident, Deze dader was te fiets, 15 tot en met 17 jaar oud en droeg een lichtgekleurd t-shirt.

 

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien van de aanrijding, de geweldpleging of heeft u de personen zien fietsen rond 15.50 uur dan gelieve contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever anoniem informatie willen geven, dan kan dat via 0800-7000.  Informatie of camerabeelden online aanleveren kan ook, gebruik daarvoor onderstaand tipformulier.  

 

2021110434