Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van brutale diefstal

Gepubliceerd op:

Sluiskil - Een medewerkster van een thuiszorgorganisatie deed zaterdagavond haar ronde langs clienten. Zij was net de deur uit gegaan bij een van hen en liep terug naar haar geparkeerde auto aan de Groenoord in Sluiskil. Ze legde haar laptop in de auto en nam plaats achter het stuur.

Op het moment dat zij weg wil rijden, rond 22.05 uur op zaterdag 12 juni, gaat het portier van de auto open en een jongeman grist te laptop uit de auto. Daarna loopt hij naar een donkergekleurde scooter waarop een maatje zit te wachten, samen rijden ze weg, met de laptop.

Door het slachtoffer van de diefstal is een summier signalement doorgegeven van de twee jongens op de scooter: ze waren beide in donkergekleurde kleding gekleed en reden op een donkergekleurde scooter. De jongens waren rond de 18 jaar oud en hadden beide een blanke huidskleur en korte haren. Hun lengte wordt geschat op ongeveer 1.70 meter. De jongen die de auto in kwam om de computer te pakken had een mager postuur.

Er is een onderzoek gestart naar deze brutale diefstal. Agenten hebben een buurtonderzoek gedaan, maar daaruit kwam vooralsnog geen nieuwe informatie. De politie is op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Groenoord in Sluiskil. Bent u in het bezit hiervan, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Ook als u iets gezien of gehoord hebt dat met dit incident te maken kan hebben wordt u verzocht contact op te nemen. Naast te klikken op onderstaande actieblokken, kunt u ook gebruik maken van het What's App nummer van Politie Zeeland-West-Brabant. Dat is 06-12207006.