Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw aangehouden na steekincident

Gepubliceerd op:

Tilburg - Op aanwijzing van de aangever heeft de politie vrijdagavond een vrouw aangehouden. Ze wordt verdacht van het feit dat ze de aangever meerdere malen heeft gestoken. Gelukkig was hij niet zwaar gewond.

Stockfoto mes

In de vroege zaterdagochtend 19 juni 2021 om 00.10 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum. In de van Breestraat zou een man door een vrouw zijn neergestoken. Hulpdiensten spoedden zich ter plaatse. Toen de agenten de straat inreden kwam het slachtoffer op hun aflopen. Hij vertelde kort het verhaal dat hij in de woning ruzie had gekregen met een vrouw en dat ze hem meerdere malen had gestoken met een mes. Personeel van de gearriveerde ambulance ontfermde zich over het slachtoffer.

Aanhouding

De vrouw zat in de woning en wilde in eerste instantie niet meewerken. Ondanks de taalbarrière lukte het de agenten om de vrouw te bewegen naar buiten te komen. Ze is toen aangehouden. In de tuin lag een mes wat ze vermoedelijk gebruikt heeft. De 26-jarige vrouw is naar het bureau gebracht. Ze gaf aan ook aangifte te willen doen van mishandeling. De recherche gaat de zaak vandaag verder onderzoeken.