Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen van vernieling gezocht

Gepubliceerd op:

Terneuzen - Zaterdagavond zat de bewoonster van een woning aan de Schuberthof naar de televisie te kijken. Het was ongeveer 20.15 uur. Op dat moment hoort de vrouw een flinke klap en gaat het raam van haar huis kapot.

De vrouw vindt een steen in haar woonkamer en ziet vervolgens twee jongens hard wegrennen. Ze belt de politie en vertelt haar verhaal. Twee agenten komen ter plaatse om de schade te bekijken en een aangifte op te nemen. De vrouw geeft aan dat ze heel verbaasd is dat dit bij haar gebeurt, omdat ze met niemand problemen heeft.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Hebt u iets gezien dat met deze vernieling te maken kan hebben? Hebt u meer informatie, of weet u wie voor het ingooien van de ruit verantwoordelijk is? Laat het ons dan weten alstublieft. U kunt contact opnemen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of u kunt zich melden via What’s App (06-12207006). Als u om wat voor reden dan ook niet rechtstreeks contact wilt met de politie, dan kunt u (gegarandeerd) anoniem contact leggen met Meld Misdaad Anoniem. Deze organisatie staat los van de politie en is te bereiken via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). Vermeld bij uw contact graag zaaknummer: 2021-158965.