Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Autobranden: getuigen gezocht!

Gepubliceerd op:

Koog aan de Zaan - De politie doet onderzoek naar de oorzaak van autobrand die in de nacht van zondag op maandag zorgde voor flinke schade bij auto’s aan het Kuipersveld.

logo vest

Bij de meldkamer werd rond 01.45 uur gemeld dat twee naast elkaar geparkeerde auto’s in brand stonden. De brandweer en politie zijn ter plaatse gegaan en behalve de twee geheel uitgebrande auto’s, raakten nog twee andere auto’s beschadigd door de brand. Ook werd aan omwonenden nabij de parkeerplaats verzocht om hun woning tijdelijk te verlaten in verband met hun veiligheid.

De recherche doet onderzoek en sluit brandstichting zeker niet uit. Ook wordt onderzocht of deze vermoedelijke brandstichting te maken heeft met eerdere incidenten in de straat.

Getuigenoproep
De politie is daarom ook op zoek naar mensen die mogelijk in de nacht van zondag op maandag tussen 01.30 uur en 01.45 uur iets verdachts hebben gezien in de directe omgeving van Kuipersveld. Ook mensen die andere informatie hebben, worden verzocht dit te melden bij de politie in Zaandijk, of via onderstaand tipformulier. Vermeld u er a.u.b. zaaknummer 2021127184 bij.

 

2021127184