Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van aanrijding op Hekendorperweg in Oudewater

Gepubliceerd op:

Oudewater - Ter hoogte van de kruising van de Hekendorperweg met de Zwier Regelinkstraat in Oudewater, vond maandag 21 juni 2021 rond 12.15 uur een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Wij zoeken ooggetuigen van deze aanrijding.

Bij deze aanrijding waren twee voertuigen betrokken. Het voertuig van een 77-jarige man kwam uit de richting van de Goudse Straatweg en reed rechtdoor over de brug. Bij het afslaan op de Hekendorperweg ontstond een aanrijding met een tegenligger, een 29-jarige man. De 29-jarige man raakte lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De 77-jarige man raakte gewond en moest naar het ziekenhuis voor controle. 

Getuigenoproep
De politie heeft maandag ter plaatse onderzoek gedaan. Wij hebben echter nog een aantal vragen waarvan we hopen dat u ons kunt helpen. Bij de komst van de politie waren er helaas geen getuigen aanwezig die de aanrijding daadwerkelijk zagen gebeuren. De politie wil daarom graag in contact komen met mensen die de aanrijding wel hebben gezien. Of misschien beschikt u over camerabeelden, dan horen wij dit graag. Neemt u hiervoor contact op via 0900-8844 of meldt u zich via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan ook, via telefoon 0800-7000 of M-Online