Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie doet getuigenoproep omtrent incident woning Hulkesteinseweg

Laatst gewijzigd op:

Arnhem - De politie ontving zondagavond 20 juni meldingen over knallen die werden gehoord bij een pand aan de Hulkesteinseweg in Arnhem. Tijdens aanvullend onderzoek zijn er voorwerpen aangetroffen die kunnen wijzen op een schietincident. Deze voorwerpen worden nader onderzocht.

De politie roept getuigen van het incident, dat zondagavond rond 23:30 uur plaatsvond, op om zich te melden. Alle informatie, hoe klein ook, kan het lopende onderzoek helpen. 

Gevoel van onveiligheid

In de buurt en via de media vernemen wij dat dit incident tot onveiligheidsgevoelens leidt of kan leiden. Dat begrijpen we heel goed. De wijkagent is goed op de hoogte van de situatie en heeft ook nauw contact met de gemeente.

Er zijn ook vragen over eerdere overlast en eventuele verdachte omstandigheden in de omgeving. Er zijn enkele geregistreerde meldingen die zich richten op geluidsoverlast en afval. De politie roept ook op in geval van overlast of verdachte omstandigheden dit direct bij de politie te melden. In heterdaadsituaties kan dit altijd via 112 en anders via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Een melding is dan nooit terug te herleiden naar de melder.

Deel informatie

Voor het onderzoek is het van belang dat beschikbare informatie met ons wordt gedeeld. Dus heeft u beeldopnamen, weet u meer en heeft u ons nog niet gesproken? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op telefoonnummer 0800-7000.

2021283322 RV