Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man mishandeld door drie verdachten

Laatst gewijzigd op:

Tilburg - Dinsdagavond 29 juni 2021 hebben drie personen een man mishandeld. De drie jongens zijn weggevlucht en tot op heden nog niet aangehouden.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Rond 23.00 uur ontvingen agenten de melding dat er een gewapende overval plaats zou hebben gevonden in de Corellistraat. De melder verklaarde dat hij na thuiskomst even in zijn auto bleef wachten toen er aangeklopt werd op zijn raam. Hij stapte uit om een jongen te woord te staan en ging daarna weer in zijn auto zitten omdat hij de situatie niet vertrouwde. Tegelijkertijd stapt er aan de bijrijderskant een tweede jongen in en roept om de sleutels van de melder. Deze jongen sloeg de melder direct in zijn gezicht waarna hij de auto uit is gevlucht. Ook de andere verdachte begon de melder te slaan. Een derde jongen komt er even later bij en zou een vuurwapengelijkend voorwerp vast hebben. Uiteindelijk is de melder weggerend, de drie jongens zijn ook weggerend.

Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij niemand weer aan. Wel is er een signalement bekend van de drie verdachten:

- De jongens hebben een donkere huidskleur
- Twee hadden een smal postuur, een jongen was forser en meer gespierd
- Rond de 1.75 / 1.80 m lang
- Allen donker gekleed
- Allen hadden een pet op

Heeft u iets gezien ten tijde van dit incident? Of heeft u de vermoedelijke daders gezien? Meld dit dan bij ons!