Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dronken bestuurder rijdt tegen geparkeerde auto’s

Gepubliceerd op:
Bergen op Zoom

Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom is afgelopen nacht, zaterdag 5 juni, aangehouden omdat hij tegen twee geparkeerde auto’s en een boom is gereden. Hij had te veel gedronken en heeft geen rijbewijs.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, logo, slogan, waakzaam, dienstbaar, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Agenten kregen rond 05.15 uur een melding dat er op de Oude Stationsweg iemand tegen een boom zou zijn gereden. De automobilist zou vervolgens met hoge snelheid door zijn gereden. Ter plekke constateren de agenten inderdaad dat er schade aan de boom is en aan een geparkeerde auto. Ondertussen kwam de melding binnen dat er bij De Karmel een beschadigde auto de parkeerplaats op gereden kwam. Agenten hebben de man laten blazen en daaruit bleek dat hij te veel gedronken had. Hij is aangehouden en meegenomen naar een politiebureau. De verdachte verklaarde dat hij ook op De Statie tegen een geparkeerde auto is gereden. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. De benadeelden zijn in kennis gesteld en hebben aangifte gedaan.