Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Jongeman zonder rijbewijs vlucht voor politie

Gepubliceerd op:

Berkel-Enschot - Een 18-jarige bestuurder van een crossmotor ging er zondagmiddag 28 februari in volle vaart vandoor bij het zien van de politie. Naderhand werd duidelijk waarom; hij had geen rijbewijs, het voertuig had geen kentekenplaat en was hiernaast onverzekerd.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, spoed, voorkant, landelijk, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

De agenten zagen rond het einde van de middag twee crossmotoren door de Broekstraat rijden. Bij het zien van de politie reden beide voertuigen er snel vandoor. In de bocht bij het Meijerijpad ging een bestuurder onderuit. Hij probeerde nogmaals te ontkomen, maar dit keer werd hij ingerekend. De man uit Berkel-Enschot werd in de handboeien gezet en meegenomen naar het politiebureau. Hij had geen rijbewijs en bleek te rijden met een onverzekerd voertuig, die eveneens niet voorzien was van een kentekenplaat. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. In de avond mocht hij weer naar huis.