Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhoudingen incident heftruck

Laatst gewijzigd op:

Urk - De politie heeft dinsdag 9 maart een tweede verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een incident met een heftruck. Bij dit incident raakte een 24-jarige man uit Urk ernstig gewond aan zijn benen.

Zaterdagavond rond 22.10 uur kreeg de politie een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Griend waarbij een heftruck was betrokken. Agenten vonden een man aan die gewond was aan zijn benen.  Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.  De bestuurder(s) van de heftruck waren ervandoor gegaan. Wat er precies is gebeurd en wie hierbij betrokken zijn, wordt door de politie onderzocht. Er is sporenonderzoek gedaan, er zijn getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. Maandag 8 maart heeft een 19-jarige man zich gemeld bij de politie en daar is hij aangehouden.  Een 18-jarige man, ook uit Urk, is dinsdag aangehouden nadat ook hij zich had gemeld. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij dit incident. De 19-jarige man wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.  Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Informatie?

Heeft u informatie dat van belang is voor dit onderzoek? Meld u dan bij de politie, bijvoorbeeld via een van de wijkagenten: www.politie.nl. Als u liever anoniem wilt blijven, meld u zich bij Meld Misdaad Anoniem, 0700-8000 of www.meldmisdaadanoniem.nl