Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewapende overval supermarkt Nieuw-Dordrecht

Laatst gewijzigd op:

Nieuw-Dordrecht - Donderdagavond 11 maart is even voor acht uur een gewapende overval gepleegd op de supermarkt aan de Klazienaveensestraat. Een nog onbekende man kwam de winkel binnen om die tijd. Hij had een vuurwapen in zijn hand en bedreigde de caissière daarmee. Daarna ging hij er met een nog onbekende buit vandoor.

Dader

De dader heeft een witte huidskleur en is ongeveer 1.90 m lang. Hij droeg een spijkerbroek en witte schoenen. Zijn hoofd was bedekt en hij droeg een mondkapje. Meteen na de melding is een onderzoek gestart. Tijdens de overval waren er twee klanten en drie personeelsleden in de winkel. Van hen is een eerste verklaring opgenomen en hen is slachtofferhulp aangeboden.

Getuigen

Op basis van het genoemde signalement is er een Burgernetactie gestart. Die heeft niet tot een aanhouding geleid. Wij vragen mensen die donderdagavond iets hebben gezien in Nieuw-Dordrecht dat ons verder kan helpen, om deze informatie aan ons door te geven. Dat kan via ons algemene nummer 0900-8844. Wil je informatie liever anoniem doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 

Update 7 juli 2021

Op woensdag 7 juli 2021 is in deze zaak een 44-jarige man uit Emmen als verdachte aangehouden. Mede dankzij uw tips zijn wij deze verdachte op het spoor gekomen, nadat beelden van de overval zijn gepubliceerd waarop de dader te zien is geweest. Deze beelden zijn nu offline gehaald. Als u deze beelden nog ergens hebt, verzoeken wij u om deze te verwijderen. Uiteraard gaat ons onderzoek nu verder, onder andere met het verhoor van de aangehouden verdachte. Wij danken iedereen die naar ons heeft gereageerd en die onze oproep heeft gedeeld.