Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Gepubliceerd op:

Tilburg - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die woensdag 10 maart 2021 rond 19:10 uur plaatsvond aan de Corellistraat in Tilburg. Een bezorger werd, nadat hij het bestelde eten had overhandigd, betaald met vals geld. Toen hij de koper van het eten daarop aansprak, werd hij meerdere keren geslagen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie voor de politie? Bel dan 0900 - 8844.

getuige gezocht

De bezorger komt rond 19:00 uur aan in de Corellistraat in Tilburg. Als hij buiten voor het adres staat waar het eten bezorgd moet worden, zeggen een stuk of 6 jongens dat zij de bestelling hebben geplaatst. Nadat ze het eten betalen, ziet de bezorger dat geld vals is. Hij confronteert de groep hiermee en er ontstaat een discussie waarna de groep er vandoor rent. De bezorgd zet de achtervolging in en weet een van de jongens, een wat stevigere jongen, in de omgeving van de Corellistraat in te halen. Daar slaat de stevige jongen de bezorger meerdere keren en rent er opnieuw vandoor.

Signalement

De stevige jongen zou ongeveer 16/17 jaar oud zijn. Had opgeschoren haar en doorlopende wenkbrauwen. Hij droeg een zware broek en een zwarte jas en had een IPhone met een rode achterkant in zijn bezit.

Getuigen gezocht

Was u getuige van dit incident of heeft u mogelijk meer informatie voor het onderzoekteams? Neem dan contact met de politie op via 0900 - 8844. Mocht u liever anoniem willen blijven, dan kan u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000. Hoorde jij bij de groep jongens die betaalden met vals geld? Meld je dan bij de politie.

BHV: 2021062192